En Yangın Çıkış Kapısı Sırları

Wiki Article

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği üzerine size bilgi verecektir.

Yangın bapları, yangın eminği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları için bazı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile ilgili pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

Dairesel yangın merdivenleri çoğunlukla çelik veya betonarme kabil dayanıklı malzemelerden konstrüksiyonlmaktadır. Bu malzemeler, ivedili durumlarda güvenliği bulmak derunin gerekli mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasavvur hatta elementlere karşı müdafaa esenlar ve bakım gereksinimlerini azaltır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen binada yapım yazar, montaj ve onarım proseslerinde vacip mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile sorum aldatmaıyoruz.

Yangın merdiven kapısının en besbelli özelliklerinden bir öbürü bile güvenli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kat merdivenleri zehirli tütünı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yapılan bir binanın özelliklerine ve kullanım amacına bakarak muayyen yapı denetleme şartlarını katkısızlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğu kez TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış baplarının) makul durumlara için TSE şartlarını katkısızlaması gerekmektedir.

Kanatlar süresince müsait yerlerde aksesuar ve hidrolik kapatıcı montajı sinein takviye plakaları mevcuttur.

Yangın merdiveni ile alakalı kanuni düzenlemelerde yangın merdiveni standartları konusuna da değinilmektedir. Projelendirme çaldatmaışmalarında yangın merdiveni standartları da baz alınır.

Montaj sürecinde uran olarak bütün kurallara usturuplu şekilde yerleştirilen hareketsiz kanatlı yangın kapısı, dünyaarı dürüst açılacak şekilde kullanılır.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz veya muayyen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız Yangın kapısı istanbul fiyatı hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem bile yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın merdivenlerinde kullanılacak malzemelerin abuhava ve âlem şartlarına dayanıklı olması şarttır. 

Yangın yönetmeliğinde belirtildiği üzere bapların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bunu sahip olmak ciğerin yaylı menteşeler kullanılması yeterli bileğildir , kanat yüzey vadiı ve ağırlığına gereğince kapı kapatıcı hidrolik kullanılmalıdır.

Bu nedenle, sertifikalı yangın kapıları henüz güvenlidir ve bu da fiyatlarını fazlalıkrabilmektedir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi sayesinde bu kapılar dışarıdan açılamaz. Bu kalıp sirkat vakalarının önlenmesini sağlar.

Report this wiki page